Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Με νέες προσλήψεις απαντάνε οι θεσσαλικοί Δήμοι στους αξιωματούχους της Ευρωζώνης στη προτροπή τους για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν 327 αιτήσεις για 27 θέσεις
Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι άνεργοι για τις 27 θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 24 μηνών, στις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στο δήμο Τρικκαίων.

Οι 327 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία» που είναι ο φορέας υλοποίησης της παρέμβασης.
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων είχαν άνεργοι, έως 30 ετών, που διέθεταν δελτίο ανεργίας στον ΟΑΕΔ.
Στόχος του έργου είναι η άμβλυνση του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού για μέρος του πληθυσμού του Δήμου Τρικκαίων που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, καθώς και η ενδυνάμωση και η κοινωνική ενσωμάτωση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και, ειδικότερα, των αστέγων, των ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας/ απειλούμενοι από φτώχεια.
Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι:
-Εννέα (9) για την απασχόληση  στη δομή του Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων. Αφορούν σε μια (1)  ΠΕ Ιατρό παθολογίας ή γενικής ιατρικής, δύο (2) ΤΕ ή ΔΕ  Νοσηλευτικής, δύο (2) ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών , τρεις  (3)   ΥΕ Εργατών καθαριότητας και  μία(1)   ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικών.
-Τρεις (3) για την απασχόληση  στη δομή του Δημοτικού Λαχανόκηπου. Αφορούν σε μια (1) ΠΕ Γεωπόνων για την υποστήριξη – συμβουλευτική των  άμεσα ωφελουμένων, μια (1) ΥΕ Γενικών Καθηκόντων και μια (1)ΠΕ ή ΤΕ  Κοινωνικών Λειτουργών
-Τέσσερις (4) για την απασχόληση  στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Αφορούν σε μια (1) ΔΕ Διοικητικών, μία  (1)  ΥΕ Γενικών Καθηκόντων , μία (1)  ΔΕ Οδηγών Γ΄ Κατηγορίας και μια (1)  Κοινωνικών Λειτουργών
-Τρεις (3) για την απασχόληση  στη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου. Αφορούν σε δύο (2)  Π Ε Φαρμακοποιών και μια (1)  ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών  Λειτουργών
- Έξι (6) για την απασχόληση  στη δομή Παροχής Συσσιτίων. Αφορούν σε μια (1)ΔΕ  Διοικητικών, δύο (2)  ΥΕ Εργατών Καθαριότητας δύο (2)  ΔΕ Μαγείρων  και μια (1)ΠΕ ή ΤΕ  Κοινωνικών Λειτουργών.
-Δύο (2) για  την απασχόληση  στη δομή του Γραφείου Διαμεσολάβησης. Αφορούν  σε δύο (2)  ΠΕ  με ειδικότητα στις ανθρωπιστικές επιστήμες.
Αυτό το διάστημα γίνεται η αξιολόγηση των αιτήσεων και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 25 Μαρτίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι επιτυχόντες.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:23 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Με νέες προσλήψεις απαντάνε οι θεσσαλικοί Δήμοι στους αξιωματούχους της Ευρωζώνης στη προτροπή τους για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ