Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Τα Κανόνια του Χρεολεόνε στα Τρίκαλα

Ώρες, ώρες η πόλη θυμίζει μέρες κατοχής και σε κάθε γωνιά και στα κεντρικά σημεία της πόλης οι εικόνες των επαιτών κάθε μέρα που περνά αυξάνονται όλο και πολύ.
 Στην Αγορά τα καταστήματα τις περισσότερες ώρες είναι άδεια από πελάτες και για την οικονομία τα περισσότερα κλείνουν και τα φώτα. Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από ενοικιάζεται και οι κάποτε εμπορικοί δρόμοι των Τρικάλων που έσφυζαν από ζωή σήμερα είναι έρημοι από πελάτες και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες δεν συναντάει κανείς στους δρόμους ούτε ψυχή.
Τα κανόνια του Χρεολεόνε σχεδόν μέρα παραμέρα εξαπολύουν και από μια κανονιά στην Αγορά και κανείς δεν ξέρει για ποιον θα κτυπήσει και πάλι η επόμενη κανονιά της χρεοκοπίας και των αβάσταχτων χρεών.
Μόνο στο ΟΑΕΔ των Τρικάλων υπάρχει κίνηση και είναι το μόνο κατάστημα που έχει καθημερινά πελάτες, οι οποίοι όμως βρίσκουν ράφια αδειανά-θέσεις δουλειάς και το μόνο που κάνουν είναι να κτυπούν τις κάρτες ανεργίας, οι όποιες από τις απανωτές υπογραφές και τις σφραγίδες έχουν γίνει δεφτέρι για αιωνόβιους ανέργους πιστωτές.
Οι καταναλωτές προτιμούν πια στα Τρίκαλα τα κινέζικα καταστήματα με τα φθηνά εμπρεύματα, τα καφενεία που σερβίρουν καφέ του 1ενός ευρώ, τα φαγάδικα τα οποία προσφέρουν πιάτα των 2.50 ευρώ και τις προσφορές των Σούπερ Μάρκετ όταν αυτές είναι δελεαστικές.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 11:33 π.μ.. Στην κατηγορία , , .

0 comments for "Τα Κανόνια του Χρεολεόνε στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ