Headlines
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 9 Μαρτίου 2013
από τον CR

Kristen Stewart: Η μαμά της στο πλευρό της

«Είναι OK ν' αποτυγχάνεις», δήλωσε η μητέρα της Kristen Stewart, Jules Stewart σε πρόσφατη συνέντευξή και το μυαλό όλων πήγε στο σκάνδαλο απιστίας (;) που συντάραξε το Hollywood και τους εκατομμύρια fans ενός απ' τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα ζευγάρια της showbiz, της Kristen Stewart και του Robert Pattinson.

Οι πρωταγωνιστές των ταινιών "Twilight" που σπάνε τα ταμεία τα τελευταία χρόνια είδαν τη ζωή τους στα tabloids για πρώτη φορά με τέτοιο τρόπο όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που αποκάλυπταν την παράνομη σχέση της Stewart με τον Rupert Sanders, σκηνοθέτη της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός». Το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά, εκείνος εγκατέλειψε τη βίλα που συγκατοικούσαν, φιλοξενούνταν στο σπίτι της φίλης του, Reese Witherspoon, εκείνη κυκλοφορούσε ατημέλητη και με τα ρούχα του, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν τον απάτησε, ο Sanders πήρε διαζύγιο παρόλα αυτά λίγο καιρό μετά και τελικά, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, κάνοντας μια νέα αρχή στην κοινή τους ζωή.

Η φρενίτιδα γύρω απ' το ζευγάρι τώρα συνεχίζεται, καθώς τα διεθνή tabloids ψάχνουν να βρουν στα λεγόμενα της μητέρας της διάσημης ηθοποιού, αιτίες και αιτιατά της φημολογούμενης απιστίας της αλλά και της προσπάθειάς της να τα ξαναβρεί με τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα, η Jules Stewart δήλωσε ότι μεγάλωσε τα παιδιά της περισσότερο σαν ενήλικες παρά σαν παιδιά κι ότι τους δίδαξε ότι στη ζωή δεν πειράζει να κάνουν λάθη. «Προσπάθησα να τους μάθω να μη φοβούνται να κάνουν κάτι διαφορετικό και γι' αυτό πάντα τα παιδιά μου είναι στην πρώτη γραμμή, έτοιμα να δοκιμάσουν κάτι καινούριο. Και δεν πειράζει αν αποτύχουν, γιατί τότε μαθαίνεις, όταν αποτυγχάνεις.», είπε η μητέρα της Kristen και όλοι ψάχνουν να βρουν… τί εννοεί ο ποιητής κι αν χτυπά τη θύρα για ν' ακούσει η παραθύρα, όπως σοφά λέει κι ο λαός μας.


Τρικαλινά νέα
από CR στις 7:08 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Kristen Stewart: Η μαμά της στο πλευρό της"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ