Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

2o ENDURO METEORON Φιλικό Enduro στις 24 Μαρτίου 2013 στην Kαλαμπάκα

Aπό την Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας
Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ) διοργανώνει το Δεύτερο (2ο) Εnduro Meteoron - Φιλικό Enduro στις 24 Μαρτίου 2013 στην Καλαμπάκα.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στις 10.30 πμ από το κέντρο διασκεδάσεως «Τσίκαρης» στο δεύτερο χιλ. (2ο) Καλαμπάκας-Ιωαννίνων.
'Όσον αφορά την διαδρομή έχει μήκος περίπου εκατό (100) χιλιόμετρα και αποτελείται αποκλειστικά από τα καλύτερα μονοπάτια της περιοχής,γύρω από το φυσικό μοτίβο των Μετεώρων.Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη σε όλο το μήκος της ενώ για πρώτη φορά για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση ανά την απόσταση των δέκα(10) χιλιομέτρων (10ο-20ο-30 χλμ) ώστε σε τυχόν πρόβλημα των οδηγών οι διοργανωτές να συνδράμουν άμεσα.
Η εντουροβόλτα θα υποστηρίζεται σε όλο το μήκος της από οδηγούς της διοργάνωσης(Σκούπες)
Ο ανεφοδιασμός και ΣΕΔ θα πραγματοποιηθεί στο μέσο της διαδρομής (50ο χλμ) όπου θα γίνετε και προσφορά εμφιαλωμένου νερού στους οδηγούς.(Ο κάθε αναβάτης οφείλει να φέρει την απαραίτητη ποσότητα βενζίνης-λαδιού και να την παραδώσει στην γραμματεία στο σημείο εκκίνησης)
Η διαδρομή αποτελείται εναλλάξ από τεχνικά και γρήγορα περάσματα καθ'όλο το μήκος της και μπορούν να την απολαύσουν οδηγοί enduro και motocross μηχανών.
Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στο σημείο εκκίνησης.
Το κόστος συμμετοχής είναι είκοσι (20) ευρώ και περιλαμβάνει μετά το τέλος της διαδρομής πλήρες γεύμα με όλο τα ποτά-αναψυκτικά στο κέντρο διασκεδάσεως «Τσίκαρης» καθώς και αναμνηστικό για όλους του συμμετέχοντες.
Σας περιμένουμε όλους! ΔΣ ΜΟ.ΛΕ.Κ
Συμμετοχή-Πληροφορίες
Μακρής Σταύρος - Τήλ 6971816684 (What's up) και 6947990803(Vodafone)
7.30 μ.μ – 11 μ.μ
info@molek.gr

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 12:23 π.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "2o ENDURO METEORON Φιλικό Enduro στις 24 Μαρτίου 2013 στην Kαλαμπάκα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ