Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Ξεσπάθωσε χθες στη βουλή ο Τρικαλινός βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης

Ένταση προκλήθηκε χθες στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το θέμα της αξιολόγησης των δασκάλων και καθηγητών ανάμεσα στον τρικαλινό βουλευτή Γιώργο Κυρίτση και την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς ενοχλημένο από τη θέση του Κυρίτση υπέρ της αξιολόγησης, τον ρώτησε «που δουλεύατε». Για να εισπράξει την απάντηση «σε όλα τα θέατρα της Ελλάδας με όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές και όλο το παγκόσμιο ρεπερτόριο, αν δεν το ξέρετε. Δυστυχώς, λυπάμαι πολύ για εσάς».
Ο Τρικαλινός βουλευτής προχώρησε ακόμα πιο πολύ τονίζοντας  ότι «μένω άναυδος, γιατί συζητάμε το αυτονόητο. Η αξιολόγηση είναι απαραίτητη σε όλους τους τομείς και σε όλους τους τομείς του Δημόσιου, σε όλες τις βαθμίδες. Δεν μπορεί να είναι κάποιοι στο απυρόβλητο συνεχώς. Και το λέω αυτό γιατί πραγματικά δεν το κατανοώ.
Όλη μου τη ζωή κάθε βράδυ κάποιοι έλεγαν ότι αυτός είναι ή δεν είναι καλός. Τον άλλο χρόνο δεν είχα δουλειά ή είχα. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, κάποιος γίνεται δάσκαλος, δεν βαριέσαι, διδάσκει δεν διδάσκει εμείς τον κρατάμε».
Για να συμπληρώσει «σε ποιο πολιτικό σύστημα δεν θα αξιολογούνται οι εργαζόμενοι; Υπάρχει τέτοιο πολιτικό σύστημα, γιατί εγώ δεν το ξέρω μέχρι σήμερα».
Πικρές αλήθειες και διαπιστώσεις…ΠΗΓΗ e-enimerosi.gr

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 12:06 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Ξεσπάθωσε χθες στη βουλή ο Τρικαλινός βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ