Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Τρικαλινοί, άνεργοι, φτωχοί, νεόπτωχοι, άστεγοι, ξεπαγιασμένοι, πεινασμένοι, υποσιτισμένοι, άφραγκοι, καταχρεωμένοι, εξαθλιωμένοι εξεγερθείτε

Χιλιάδες Τρικαλινοί ζούνε σε σπίτια με κομμένο το ρεύμα ή το νερό. Ή και τα δυο!
Πολλές χιλιάδες Τρικαλινοί είναι άνεργοι, πεινασμένοι ή υποσιτισμένοι, άρρωστοι χωρίς φάρμακα και απελπισμένοι.
Η υπερχρέωση, η φτώχεια, η εξαθλίωση είναι παρούσα στα Τρίκαλα, όπως και σε κάθε γωνιά της χώρας.
Ο ελληνικός Λαός ζει μέρες κοινωνικής γενοκτονίας. Χιλιάδες Έλληνες έχουν πεθάνει ήδη από τα μνημόνια. Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μετατρέπονται σε δούλοι για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα.
Η ελληνική ολιγαρχία με τους άθλιους πολιτικούς της μετέβαλε τη χώρα σε προτεκτοράτο της τρόικας για να πλουτίζουν από κοινού, ληστεύοντας μαζί τον ελληνικό λαό και λεηλατώντας τον πλούτο της χώρας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ παραπλανούν και τρομοκρατούν τον λαό. Για να περάσουν τα βάρβαρα και απάνθρωπα μνημόνιά τους, κουρελιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, προσφεύγουν στην καταστολή και την κρατική βία, χρησιμοποιούν ακόμη και τους ναζιφασίστες!
Τώρα το καταλαβαίνουμε όλοι :
ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
Η λύση είναι μία:
Απέναντι στον εχθρό να δημιουργήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ το δικό μας ΜΕΤΩΠΟ.
ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
(Οι όποιες διαφορές μας - ιδεολογικές, κομματικές, πολιτικές ή άλλες- είναι ασήμαντες μπροστά στην ανάγκη να ενωθούμε για να σταματήσουμε την ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε με καταιγιστικά πυρά διαρκείας από τον εχθρό).
ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;
- Εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, επιστήμονες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, νέοι, άνεργοι, φτωχοί, νεόπτωχοι, άστεγοι, ξεπαγιασμένοι, πεινασμένοι, υποσιτισμένοι, άφραγκοι, καταχρεωμένοι, εξαθλιωμένοι ή υποψήφιοι για όλα τα παραπάνω!
-Σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, σύλλογοι, ενώσεις, κινήσεις, φορείς και αντιμνημονιακά κόμματα.
ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ
Στη Σύσκεψη της Πέμπτης 14/3/2013 και ώρα 8μ.μ. στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ»!
Υποσημείωση: Το Κίνημα Δεν Πληρώνω & Αλληλεγγύης Τρικάλων παίρνει τούτη την πρωτοβουλία, γιατί απλά κάποιος έπρεπε να την πάρει. Δεν διεκδικούμε κανένα, μα κανένα, ιδιαίτερο ρόλο. Ούτε προκαταλαμβάνουμε τίποτα. Γι' αυτό θέσαμε απλώς τον τίτλο: ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Η ατζέντα είναι ανοιχτή. Μοναδικός μας στόχος: να συγκεντρωθούμε όλοι και ενωμένοι να χαράξουμε από μηδενική βάση τον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.
Συγκροτούμε το ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ (σε άλλα μέρη έχουν προχωρήσει ήδη) ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Ανοιχτή σύσκεψη: σήμερα την Πέμπτη 14 Μάρτη και ώρα 8μ.μ. στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ»
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 1:33 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Τρικαλινοί, άνεργοι, φτωχοί, νεόπτωχοι, άστεγοι, ξεπαγιασμένοι, πεινασμένοι, υποσιτισμένοι, άφραγκοι, καταχρεωμένοι, εξαθλιωμένοι εξεγερθείτε"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ