Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Γιατί σβήνει τα φώτα ο Δήμος Τρικκαίων

Τα οικονομικά του Δήμου Τρικκαίων δεν πάνε καθόλου καλά το τελευταίο καιρό και ο Δήμος Τρικκαίων αναζητεί τρόπους να μειώσει τα έξοδα του Δήμου παρά να «αλλάξει και πάλι τα φώτα» των Τρικαλινών, που ακόμη δεν έχουν συνέλθει από τους τελευταίους λογαριασμούς της ΔΕΗ που κατέφθασαν αυτές τις μέρες παραφουσκωμένοι από τις ανάγκες του φετινού Χειμώνα.
 Σε «έκτακτο» δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε να αρχίσει η φετινή καμπάνια οικονομίας του ρεύματος από την  ετήσια “Ώρα της Γης” η οποία θα αρχίσει από το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου, από τις 20.30 έως 21.30.
Για αυτό το λόγω το βράδυ του Σαββάτου, θα κλείσουν τα φώτα στο Δημαρχείο (έτσι και αλλιώς κλειστά θα ήταν αφού το Σάββατο δεν δουλεύει κανένας, αλλά υπάρχουν τρεις λάμπες στους διαδρόμους του Δημαρχιακού καταστήματος και υπολογίζεται ότι σε μια ώρα ο Δήμος Τρικκαίων  από τις τρεις λάμπες των διαδρόμων θα εξοικονομήσει περίπου 10 ευρώ.
 Πολύ μεγάλο ποσό για τους καιρούς που διανύουμε), θα σβήσουν όμως και τα φώτα σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της πόλης, οι οποίες έως τώρα ήταν μισοσκότεινες.
Προς το σκοπό αυτό  εξέδωσε οδηγία και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο και στα σπίτια τους  υποστηρίζοντας τη φετινή καμπάνια της WWF που εστιάζει την ανταποδοτική συμμετοχή των Δήμων και των πολιτών, με το σύνθημα "θα το κάνω αν το κάνεις".

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 12:49 μ.μ.. Στην κατηγορία , , .

0 comments for "Γιατί σβήνει τα φώτα ο Δήμος Τρικκαίων "

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ