Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Οι προφητείες του Αγίου Μαλαχία

Ο Άγιος Μαλαχίας γεννήθηκε το 1094μχ στο Αλμαρ.  Ήταν  μεταρρυθμιστής της καθολικής εκκλησίας, Ιρλανδός  του 12ου αιώνα και πρόβλεψε όλους του Πάπες, απασχολώντας εδώ και αιώνες πολλούς μελετητές οι κρυπτογραφικές προφητείες του.
Οι προφητικές ενοράσεις του άρχισαν όταν επισκέφτηκε την Ρώμη και είδε ένα όραμα.
Πέρασαν μπροστά από τα μάτια του πολλές και διάφορες Λατινικές φράσεις, όπου ανάμεσα σ αυτές εμφανίστηκαν τα ονόματα από 111 πάπες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία μέχρι το τέλος του κόσμου.
Πολλές απο τις φράσεις ήταν πολύ ακριβείς όσον αφορά τις μετέπειτα εξελίξεις, για παράδειγμα Ο Τζον ο 23ός  "ο 110ός πάπας της προφητείας"  αναφέρεται ως "Pastor Et Nautam δηλαδή Παπάς και Ναυτικός". Πρίν γίνει Πάπας το 1958 ήταν ναυτικός στην Βενετία.
Ο Πόλ ο 6ός αναφέρεται ως "Flos Floram το λουλούδι ανάμεσα στα λουλούδια" το σύμβολο του είναι ο κρίνος ανάμεσα σε άλλους κρινους...
Ο  Τζον ο 2ός αναφέρεται "De labor e solis"  που σημαίνει ο γιός της έκλειψης.  Ήταν ο μόνος ποντίφικας στην λίστα που γεννήθηκε  κατά την διάρκεια μιας έκλειψης ηλίου
Και ο τελευταίος πάπας Gloria Olivae απο την δόξα της ελιάς..
Ο Μαλαχίας μετά την μεγάλη λίστα των διαδόχων,  είπε μια τελευταία φράση.  Αυτήν την φορά όμως δεν  είχε αριθμό..
"Κατά την διάρκεια της μεγάλης καταδίωξης, η θέση της ιερής ρωμαικής εκκλησίας, θα καταληφθεί από τον Πέτρο τον Ρωμαίο που θα ταΐσει τον άμβωνα με πολλά  δεινά. Μετά από αυτό η ιερή πόλη της Ρώμης θα καταστραφεί και η τρομακτική ΚΡΙΣΗ θα κρίνει τους ανθρώπους του.. ΤΟ ΤΕΛΟΣ."

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:51 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Οι προφητείες του Αγίου Μαλαχία"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ