Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 5 Μαρτίου 2013
από τον CR

Νέο MODENAS KRISS 125 EFI - Τι άλλο να ζητήσεις από ένα παπί;

Το νέο παπί της MODENAS, KRISS 125 EFI, είναι εφοδιασμένο με σύστημα INJECTION τελευταίας γενιάς του γαλλικού οίκου Synerject. Προσφέρει αξιοπιστία, οικονομία καυσίμου και χάρη στην προσιτή τιμή, φιλοδοξεί να κατακτήσει και πάλι το τίτλο "THE KING" των παπιών, τον τίτλο που είχε εμφανιστεί το πρώτο KRISS το 1998. Η εμφάνιση του νέου KRISS 125 EFI, είναι πλήρως ανανεωμένη και ανταποκρίνεται στη σύγχρονη αισθητική και τις νέες τάσεις. Στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματισμούς, ΑΣΗΜΙ, ΧΡΥΣΑΦΙ, κόκκινο/άσπρο και μαύρο/άσπρο.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ MODENAS

Το KRISS 125 EFI είναι εφοδιασμένο με τον, γνωστό για την αξιοπιστία, κινητήρα που κινεί και το KRISS 125. Στον τετράχρονο SOHC κινητήρα, έχει προστεθεί σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου τελευταίας γενιάς της Synerject με αισθητήρα οξυγόνου και εξάτμιση με τριοδικό καταλύτη, για άμεση ανταπόκριση, εύρυθμη λειτουργία και μείωση της κατανάλωσης,

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το νέο παπί της MODENAS υιοθετεί μία μοναδική αισθητική, με έντονες γραμμές και πλαστικά μέρη άψογης εφαρμογής, συνθέτοντας έτσι ένα όχημα υψηλών προδιαγραφών. Το εμπρόσθιο τμήμα  χαρακτηρίζεται από κοίλες επιφάνειες, ενώ στο οπίσθιο τμήμα συναντάμε έντονες δυναμικές γραμμές, δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο σχεδίασης. Το νέο KRISS 125 EFI, ξεχωρίζει από τις μοντέρνας σχεδίασης γρίλιες εσωτερικής ποδιάς, το οπίσθιο φωτιστικό σώμα με την αιχμηρή κατάληξη, τα διάφανα σώματα στα φλας, καθώς και από το spoiler/χειρολαβή συνεπιβάτη με ενσωματωμένο φωτιστικό σώμα τύπου LED. Ο πολυγωνικός πίνακας οργάνων παρέχει ευανάγνωστα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με όμορφο απαλό φωτισμό τη νύχτα. Στο καντράν, εκτός των απαραίτητων ενδείξεων, εμφανίζονται πληροφορίες ένδειξης ταχύτητας κιβωτίου και δείκτη ελέγχου στάθμης βενζίνης. Επιπλέον, το KRISS 125 EFI διαθέτει πλαϊνό και κεντρικό σταντ με δυνατότητα αντικλεπτικής προστασίας στη θέση παρκαρίσματος.


ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

Το πλαίσιο, σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, και τα περιφερειακά μέρη του νέου MODENAS, συνθέτουν ένα άκρως ποιοτικό σύνολο, προσδίδοντας ασφάλεια και σταθερότητα στο όχημα. Το KRISS 125 EFI, διαθέτει τροχούς αλουμινίου 17", είναι εφοδιασμένο με σύστημα φρένων της NISSIN με εμπρός δισκόφρενο διαμέτρου 220mm και δυνατό οπίσθιο ταμπούρο διαμέτρου 110mm, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση ακινητοποίηση του οχήματος. Χάρη στο τηλεσκοπικό πιρούνι και τις πίσω αναρτήσεις με 5 θέσεις προφόρτισης που έχει επιμεληθεί η KAYABA, προσφέρει προοδευτική και αποτελεσματική απόσβεση των κραδασμών του οδοστρώματος.  

 

Το νέο KRISS 125 EFI καλύπτεται με 2ετή εγγύηση απεριόριστων χλμ. και θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στην τιμή των 1.895€. Με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του και να αναδειχθεί ως το best value for money παπί της αγοράς.

 

Τρικαλινά νέα
από CR στις 3:23 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Νέο MODENAS KRISS 125 EFI - Τι άλλο να ζητήσεις από ένα παπί;"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ