Headlines
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Νηστικό αγριογούρουνο στα Τρίκαλα σπέρνει τον τρόμο και την ταραχή


 Τις πρώτες απογευματινές ώρες χθες επιτέθηκε εναντίον ανυπεράσπιστου κυνηγού. Το αγριογούρουνο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είχε τουλάχιστον 10 μέρες να βρει τροφή. Διότι αυτή την περίοδο στην περιοχή των Τρικάλων έχουν εκδράμει πλήθος κυνηγών για παντός είδους ανυπεράσπιστα θηράματα  και τα περισσότερα θυράματα έχουν απομακρυνθεί και έχουν μεταναστεύσει σε απρόσιτες περιοχές των Τρικάλων όπου η τροφή είναι λιγοστή.
Πάντα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες  το αγριογούρουνο όταν κατάλαβε ότι  είναι προτιμότερο το: «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σκοτωμένος και κάτω από τη γη» προτίμησε το πρώτο και επιτέθηκε σ’ ένα 35χρονο από τα Τρίκαλα, που βρισκόταν σε εκπαιδευτικό κυνήγι, αλλά το αγριογούρουνο δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει αν ο 35χρονος ήταν σε εκπαιδευτική αποστολή και σίγουρα θα τον συναντούσε την άλλη φορά εν πλήρη στολή και τότε θα έδινε την μάχη σώμα με σώμα.
Αλλά και πάλι ο αγώνας θα ήταν άνισος διότι κυνηγός εν πλήρη στολή και οπλισμένος σαν αστακός δε θα του έδινε την ευκαιρία για ένα θάνατον σώμα με σώμα και θα το πυροβολούσε από απόσταση και ύστερα θα γινόταν το χειρότερο, θα περιέφερε το σώμα του σαν τρόπαιο ανά τους οδούς των Τρικάλων.
Μπροστά σ΄αυτόν το ατιμωτικό θάνατο, αλλά και λόγω ότι δεν έβλεπε μπροστά από την πείνα επιτέθηκε στο κυνηγό ο οποίος έφερε στολή αλλά δεν είχε όπλο.
 Οπότε εδώ η μάχη ήταν πια σώμα με σώμα.
Σύμφωνα με τα τραύματα του θύματος της επίθεσης του νηστικού αγριογούρουνου που νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων και το οποίο φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και το πιο βαθύ στο αριστερό του πόδι, το αγριογούρουνο τουλάχιστον στα σημεία αναδείχθηκε νικητής.
Μετά την γνώση του περιστατικού και τον τραυματισμό του 35 χρόνου και όπως ήταν φυσικό προξένησε την οργή των κυνηγών της περιοχής Τρικάλων και σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες άρχισε να συστήνεται ομάδα καταδίωξης του αγριογούρουνου.
Το νηστικό αγριογούρουνο μέχρι στιγμής έχει εξαφανισθεί προς άγνωστη κατεύθυνση και τα λιγοστά ευρήματα τα οποία έχουν εντοπιστεί στο μέρος της επίμαχης μάχης οδηγούν προς τα απρόσιτα βουνά του Κόζιακα.
Ο άτυχος υποψήφιος 35χρονος κυνηγός αυτή την στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων εκτός πάσης ιδιαίτερη ανησυχίας.   

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 11:38 π.μ.. Στην κατηγορία , , .

0 comments for "Νηστικό αγριογούρουνο στα Τρίκαλα σπέρνει τον τρόμο και την ταραχή"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ