Headlines
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
από τον CR

Σοβαρές υλικές ζημιές ο απολογισμός της πυρκαγιάς

Σοβαρές υλικές ζημιές είναι το αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε κατοικία στα Τρίκαλα, χωρίς να κινδυνεύσουν,ευτυχώς, ανθρώπινες ζωές.

Από την κουζίνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε η πυρκαγιά που αναστάτωσε τα Τρίκαλα και τους κατοίκους της σήμερα το μεσημέρι, προκαλώντας την ολοσχερή καταστροφή του χώρου της κουζίνας και εκτεταμένες ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι.

Ήταν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουναπό τον πρώτο όροφο κατοικίας στην οδό Αθανασίου Διάκου 41. Οι γείτονες, καθότι οι ιδιοκτήτες έλειπαν απ' το σπίτι, αντιλήφθηκαν αμέσως το περιστατικό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της οποίας απετράπησαν τα χειρότερα. Ισχυρή δύναμη κατέφθασε στο σημείο, με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες, οι οποίοι αν και η οικία ήταν εξ ολοκλήρου επενδυμένη με ξύλο, κατάφεραν να θέσουν γρήγορα την πυρκαγιά υπό έλεγχο, επιτυγχάνονοντας, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ν' αποτρέψουν την ολοσχερή καταστροφή της, αφού η πυρκαγιά, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, είχε ήδη εξαπλωθεί και στη σκεπή του σπιτιού.

Η αγωνία για τυχόν εγκλωβισμένους ήταν έκδηδη στα πρόσωπα όλων, γρήγορα όμως έλαβε τέλος, όταν μετά τη σχετική έρευνα των πυροσβεστικών δυνάμεων διαπιστώθηκε ότι κανείς δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Τρικαλινά νέα
από CR στις 7:52 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Σοβαρές υλικές ζημιές ο απολογισμός της πυρκαγιάς"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ