Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης βλαστός


Μεταφέρθηκε ο βαρυποινίτης των φυλακών Τρικάλων στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Τρικάλων για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ύστερα  από την πίεση των συνηγόρων του.
Κατά τη μεταφορά του ελήφθησαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και χρησιμοποιήθηκε όχημα  υψίστης ασφαλείας, το οποίο μόλις έφτασε στο προαύλιο του νοσοκομείου χθες ένας μικροπανικός παρατηρήθηκε τόσο από τους παρευρισκομένους όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο για λόγω ασφαλείας η μεταφορά του κρατουμένου κρατήθηκε μυστική.
Η μικρή αστυνομική συνοδεία κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό του νοσοκομείου και εν μέσω οπλισμένων φρουρών ο κρατούμενος Παναγιώτης Βλαστός, με φανερά τα σημάδια στο πρόσωπο του της θανάσιμης πτώσης του, η οποία λόγω τύχης δεν κατέστη μοιραία.
Η όψη του βαρυποινίτη Παναγιώτη βλαστού ήταν καταβεβλημένη τόσο από τον τραυματισμό του, όσο και από την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών μετά και την νέα αποτυχημένη απόπειρα απόδρασής του.
Το νοσοκομείο Τρικάλων  θύμιζε φρουρούμενο οχυρό όση ώρα παρέμεινε ο Βλαστός για εξετάσεις.
 Ο Παναγιώτης Βλαστός υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις που περιλάμβαναν κυρίως έρευνες για τυχόν ωτορινολαριγγολογικές και ορθοπεδικές κακώσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν σοβαρότερη κατάσταση των τραυμάτων από κείνη των πρώτων ωρών και να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία.
Στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου υπεβλήθη σε πλήρη σωματικό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν ο τραυματισμός του κατά την πτώση δεν υπέφερε κάποια σοβαρή βλάβη.
Μετά παρέλευση 2 ωρών και αφού είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εξετάσεις η φρουρούμενη αυτοκινητοπομπή με συνεπιβάτη τον Παναγιώτη Βλαστό επέστρεψε στις φυλακές Τρικάλων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 9:16 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης βλαστός"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ