Headlines
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 3 Μαρτίου 2013
από τον Bavouras

M΄ένα τροβά υπομνήματα έφυγε ο υπουργός από τα Τρίκαλα

Πρόκειται για τον  υπουργό Εσωτερικών και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στα Τρίκαλα για γεύμα και συνεδρία εργασίας. Το γεύμα εργασίας συνοδεύονταν από πλούσια θεσσαλικά εδέσματα και πλούσια επιδόρπια.
Συγκεκριμένα περιλάμβανε 50 επιντόπιες σαλάτες εποχής, 120 ορεκτικά πιάτα ποικίλης ύλης και επιντοπίων ζαρζαβατικών και τα κυρίως πιάτα 2 για τον κάθε συνδαιτυμόνα ελεύθερης επιλογής, σύνολο περίπου150 πιάτα. Το γεύμα συνεδρίας περιλάμβανε επίσης ένα 100κιλό βαρέλι κρασί χρονιάς ροζέ 1897, τη χρονιά που ξαναχρεοκόπησε η Ελλάδα και οι ξένοι δανειστές δεν πρόλαβαν να το κατασχέσουν.
Το γεύμα εργασίας περιλάμβανε επίσης, πολλά αναψυκτικά και μπόλικα τυριά. Συγκεκριμένα τρία βαρέλια τυρί από τη στάνη του Γκαβομήτρου και άλλα εδώδιμα και αποικιακά και επιντόπια και περιφερειακά 
Στην αρχή σερβιρίστηκε ως ορεκτικό, ζωμός βραστής γίδας και μετά επακολούθησαν τα κυρίως φαγητά, όπως φασιανός, Phasianus colchicus συγκεκριμένα της κατηγορίας της Μεσο-Σαχάρας Αφρικής. Αγριογούρουνο κρασάτο ή  Αγριογούρουνο στη γάστρα ελεύθερης βοσκής με μαυροδάφνη και κρεμμυδάκια  και γένους αρσενικού διότι ως γνωστό το αρσενικό δύο ετών διατηρεί πλούσιες και ανέπαφες τις σεξουαλικές ορμόνες του, οι οποίες, όπως λέγεται επιντοπίως, επενεργεί τα μέγιστα στις σεξουαλικές δραστηριότητες των ανθρώπων.
Μετά το πέρας των εργασιών όπως ήταν φυσικό όλα τα προβλήματα της περιοχής είχαν λυθεί με τρόπο μαγικό και υπό την επήρεια μαγικών βοτάνων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως επιδόρπιο ρόφημα προς ανάμνηση των υπο-μνημάτων, τα οποία κατέθεσαν στον υπουργό οι δήμαρχοι του νομού και οι δημοτικοί και περιφερειακοί  σύμβουλοι και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς για να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις, όπως ακριβώς τις σκέφτεται ή θα τις σκεφτεί η τριτοκομματική κυβέρνηση των Αθηνών.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 6:33 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "M΄ένα τροβά υπομνήματα έφυγε ο υπουργός από τα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ