Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013
από τον Bavouras

Το μακελειό της Ασφάλτου στα Τρίκαλα


 «Σε είκοσι χρόνια κάθειρξη»   καταδικάστηκε ο οδηγός της νταλίκας που σκότωσε επτά άτομα, χωρίς ωστόσο να δώσει  ικανοποίηση τους συγγενείς των θυμάτων μιας δίκαιης τιμωρίας, αφού αμέσως μετά την καταδίκη του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Το πολύνεκρο τροχαίο είχε γίνει το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου 2010 στο 39 χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, και είχε συγκλονίσει την κοινωνία των Τρικάλων μετά την είδηση της σύγκρουσης ενός φορτηγού και δύο ΙΧΕ.
 Τα  θύματα εκείνης της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ένας 39χρονος πατέρας και τα δυο του βρέφη ηλικίας 1 και 4,5 ετών από την Φαρκαδόνα, μια 21 ετών συγγενής των τριών πρώτων θυμάτων καθώς και τρία ακόμη άτομα ηλικίας 24, 26 και 40χρονων αντίστοιχα. Είχαν τραυματιστεί Επίσης και ακόμη δύο άτομα.
Η υπόθεση εκδικάστηκε μετά από πολύ καιρό σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων και μετά από πάροδο δύο αναβολών.
Εκτός από τον οδηγό, καταδικάστηκαν και ο ξάδερφός του σε 30 μηνών φυλάκιση αλλά και ο άλλος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας σε 16 μηνών, οι οποίοι συνεπέβαιναν στο φορτηγό κατά την ώρα του δυστυχήματος και συμφώνησαν να μην δηλωθεί ο πραγματικός οδηγός αλλά να φορτωθεί το τροχαίο ο τελευταίος.
Η ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της δίκης ήταν συνεχώς τεταμένη μέσα στη δικαστική αίθουσα και άνδρες της Ασφάλειας επέτρεπαν την είσοδο μόνο σ΄όσους είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με την υπόθεση ενώ γύρω από το κτίριο είχε αναπτυχθεί δύναμη της ΟΠΚΕ από τον φόβο επεισοδίων.
Παρ' όλη, την αστυνομική επιτήρηση και τα μέτρα ασφαλείας όμως μετά το πέρας της δίκης, οι καταδικασθέντες φυγαδεύτηκαν σχεδόν κυνηγημένοι προκειμένου να γλυτώσουν το λυντσάρισμα από τους εξοργισμένους συγγενείς των τραγικών θυμάτων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 4:16 μ.μ.. Στην κατηγορία , , .

0 comments for "Το μακελειό της Ασφάλτου στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ