Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
από τον CR

Τρίκαλα: Σε ιατρική εξέταση υποβλήθηκε ο Βλαστός - Βρέθηκε “πακέτο” 32.000 ευρώ στο ελικόπτερο - Αποκαλυπτικό βίντεο από την Αστυνομία

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από το ελικόπτερο με το οποίο επιχειρήθηκε η απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού, καθώς και φωτογραφίες από κατασχεμένα αντικείμενα, έδωσε στη δημοσιότητα, σήμερα το μεσημέρι, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την ίδια στιγμή, στους χώρους αποσκευών του ελικοπτέρου βρέθηκε χρηματικό ποσό 32.000 ευρώ, σε διάφορα πακέτα χαρτονομισμάτων, η προέλευση των οποίων ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.
Στο βίντεο του ελικοπτέρου είναι εμφανή τα σημεία στα οποία χτυπήθηκε από τις σφαίρες των όπλων των εξωτερικών φρουρών των Φυλακών Τρικάλων, ενώ ανάλογο οπτικό υλικό προβάλλεται και από οχήματα της Φυλακής και τους χώρους αυτής, όπως του Φυλακίου, στα οποία πυροβόλησαν οι δύο δράστες που επέβαιναν στο ελικόπτερο. Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο πιλότος του ελικοπτέρου αναμένεται να καταθέσει εκ νέου, μέχρι σήμερα το βράδυ, στον εισαγγελέα Τρικάλων, όπως θα γίνει και με τον μηχανικό, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά από χθεσινή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, λόγω του διαμπερούς τραύματος που έφερε στο αριστερό του χέρι. Οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, ο Έλληνας και ο Αλβανός, οδηγήθηκαν χθες βράδυ στον εισαγγελέα και έλαβαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν αύριο. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Βλαστό, οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι, υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει υποστεί κατάγματα, κατά την πτώση του στην προσπάθεια να ανέβει στο ελικόπτερο από ανεμόσκαλα, και είναι καλά στην υγεία του. Σημειώνεται ότι οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τις δύο γυναίκες, αλλοδαπής καταγωγής, οι οποίες, αρχικά, επέβαιναν στο ελικόπτερο και αποβιβάστηκαν στα Τέμπη, λίγο πριν από την απόπειρα απόδρασης.
Πηγή: ΕΡΤ

Τρικαλινά νέα
από CR στις 7:11 μ.μ.. Στην κατηγορία , , , .

0 comments for "Τρίκαλα: Σε ιατρική εξέταση υποβλήθηκε ο Βλαστός - Βρέθηκε “πακέτο” 32.000 ευρώ στο ελικόπτερο - Αποκαλυπτικό βίντεο από την Αστυνομία "

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ