Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013
από τον Bavouras

Η Αγία Μονή η συνοικία του Δημήτρη Μητροπάνου


Η συνοικία που γεννήθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνου, η Αγία Μονή ανασυστήνει και πάλι τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Αγίας Μονής, ο οποίος είχε μείνει τα τελευταία χρόνια τελείως αδρανής.
Σκοπός της, η προβολή της πολιτιστικής παρουσίας, αυτής της ιδιαίτερης συνοικίας των Τρικάλων η οποία κατά την διάρκεια των χρόνων έχει να επιδείξει πλούσια συμμετοχή τόσο στους κοινωνικούς αγώνες της Ελλάδας όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Τρικάλων.
Με αποκορύφωμα τη μεγάλη κοινωνική συμβολή στην Αντίσταση 1941-1944, των πολιτιστικών δρώμενων με  θέματα από τα τοπικά παραδοσιακά έθιμα και τις εορταστικές εκδηλώσεις αυτής της βλάχικης συνοικίας των Τρικάλων.
 Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση και εγγραφή νέων μελών και θα πραγματοποιηθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου και νέου Διοικητικού συμβουλίου το οποίο καθ δώσει προτεραιότητα στη αξιοποίηση της δωρεάς της Σοφίας Μπούμπας, η οποία  δώρισε πριν από μερικά χρόνια στον δήμο Τρικκαίων το σπίτι της προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί το Πολιτιστικό Κέντρο της συνοικίας

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 12:52 μ.μ.. Στην κατηγορία , , .

0 comments for "Η Αγία Μονή η συνοικία του Δημήτρη Μητροπάνου"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ