Headlines
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012
από τον Bavouras

Με πέτρες εναντίον τραπεζών στα Τρίκαλα


Στους δρόμους εκατοντάδες Τρικαλινοί





Σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας

 Για τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης και τα νέα μέτρα του 2ου μνημονίου που ζητά η τρόικα. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν μεγάλες συγκεντρώσεις, ομιλίες και πορείες διαδηλωτών με πανώ και σημαίες και με άτομα κάθε ηλικίας που φώναξαν συνθήματα,  κατά των αντιλαϊκών μέτρων, κατά της βουλής,  των άδικων μέτρων, εναντίον της


 
κυβέρνησης και του μνημονίου κ.ά.
Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δυο κυρίως συγκεντρώσεις, μια στην αρχή της Ασκληπιού(πλατεία Ρήγα Φεραίου) και η άλλη στην Κεντρική Πλατεία(Πολυτεχνείου). Ο δε όγκος των συγκεντρωμένων και των διαδηλωτών ξεπέρασε κάθε άλλη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας των τελευταίων χρόνων και παρ΄όλο τον άσχημο καιρό οι χθεσινές συγκεντρώσεις ήταν οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείας που έγιναν ποτέ στα Τρίκαλα.

Μετά τις συγκεντρώσεις και τις πορείες, αργά το βράδυ (11 μ.μ.) ομάδα 25 περίπου ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον δυο υποκαταστημάτων τραπεζών και προξένησαν σοβαρές υλικές ζημιές και εκτεταμένες φθορές. Συγκεκριμένα έσπασαν τα τζάμια της Εμπορικής Τράπεζας στην οδό Πλούτωνος και της Τράπεζας Eurobank που βρίσκεται στην οδό Κονδύλη.

Η αστυνομικής διεύθυνση Τρικάλων  μετά την επίθεση εναντίον των δύο Τραπεζών ενίσχυσε τη περιφρούρηση τόσο των δημοσίων κτιρίων της πόλης και των άλλων τραπεζών, αλλά και τα  γραφεία των Βουλευτών Τρικάλων.


Μετά από λίγες ώρες η Αστυνομία προέβη στη άμεση σύλληψη  τεσσάρων ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ρόπαλα, ένα κασκόλ, ένα μαντήλι και ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων



Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 4:26 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Με πέτρες εναντίον τραπεζών στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ