Headlines
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
από τον Bavouras

Τερμάτισαν με διαφορά στήθους




Το στήθος της γυναίκας υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα όπλα της γυναικείας γοητείας

 H Sheyla Hershey από τη Βραζιλία είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Για το κατόρθωμά της μπήκε το 2009 στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με μελέτες οι θηλές της γυναίκας διεγείρονται από τον θηλασμό, και τότε ο εγκέφαλός της πλημμυρίζει από μια την νευροχημική ουσία η οποία λέγεται ωκυτοκίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της αγάπης».

Όταν ένας ερωτικός σύντροφος αγγίζει ή χαϊδεύει το στήθος μιας γυναίκας, ο εγκέφαλός της παράγει την ωκυτοκίνη, ακριβώς όπως συμβαίνει όταν η γυναίκα θηλάζει το μωρό της.


Άρα το γυναικείο στήθος είναι το μέρος του σώματος της που εδραιώνει τη συναισθηματική σχέση της μητέρας με το παιδί της αλλά συγχρόνως "δένει" και "τρελαίνει" και τον ερωτικό της σύντροφο.


Πολλές φορές τα δύο στήθη δεν είναι πάντοτε όμοια.

Συνήθως το αριστερό είναι μεγαλύτερο από το δεξί, ωστόσο αυτή η διαφορά είναι μικρή και συνήθως σπάνια γίνεται αισθητή.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις αρκετών ερωτικών συντρόφων το πρώτο πράγμα που προσελκύει το βλέμμα αρκετών ανδρών σε μία γυναίκα είναι το στήθος

Οι επιστήμονες ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν γιατί οι άνδρες μαγνητίζονται από τη θέα ενός προκλητικού ντεκολτέ.

Ωστόσο, δεν «τρελαίνονται» όλοι οι άντρες από το γυναικείο στήθος.


Για παράδειγμα σε ορισμένους λαούς, όπως αρκετούς αφρικανικούς, οι γυναίκες κυκλοφορούν με γυμνό στήθος και οι άντρες δεν δίνουν καμία σημασία.

 Εν κατακλείδι, σύμφωνα πάντα με τον ανθρωπολόγο Nτέσμοντ Mόρις, το πόσο ερωτικό είναι ένα στήθος εξαρτάται κι από το πώς προβάλλεται, και το πόσο αισθησιακό είναι αναδεικνύεται από τον τρόπο που πολλές φορές ντύνεται και γδύνεται η γυναίκα.



Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 8:45 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Τερμάτισαν με διαφορά στήθους"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ