Headlines
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010
από τον Bavouras

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ

Συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»

Στη  2η συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων
του συνδυασμού "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ"  που πραγματοποιήθηκε 
στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης το απόγευμα της περασμένης 
Τετάρτης συζητήθηκαν η μέχρι τώρα πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, 
αλλά κυρίως...


η καθημερινά εντεινόμενη, όσο πλησιάζει η 7η Νοέμβρη , προσπάθεια  για την ανάδειξη σημαντικών κοινωνικών και περιβαντολλογικών ζητημάτων που αφορούν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Στα πλαίσια αυτά καθοριστικό ρόλο οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου θεωρούν ότι θα παίξει  η ανοικτή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ"  που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η Νοέμβρη στο χώρο μπροστά στο εκλογικό κέντρο (Ερμού και Γρηγορίου Πατριάρχου) στις 8:30 το απόγευμα και της οποίας η οργανωτική προετοιμασία και επιτυχία αποτελεί ήδη για τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής κίνησης  πρωταρχικό καθήκον αυτό το χρονικό διάστημα.
Παράλληλα αποφασίσθηκε η συνδρομή όλων για τη διανομή του προεκλογικού υλικού του φυλλαδίου του έντυπου ψηφοδελτίου και των θέσεων του "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ"  τόσο στους περιφερειακούς δήμους όσο και στις συνοικίες και στο κέντρο της πόλης , αλλά και το στήσιμο του προεκλογικού περίπτερου στην αρχή της οδού Ασκληπιού.
Το σημαντικότερο όμως σημείο υπήρξε η διάθεση όλων των μελών της συλλογικότητας για την άμεση και αποτελεσματική ανάδειξη περιβαντολλογικών και κοινωνικών παρεμβάσεων του συνδυασμού. 

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:35 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ