Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 2 Μαΐου 2013
από τον Bavouras

Εικόνες Κύπρου σε τράπεζες των Τρικάλων

Μεγάλες ουρές πολιτών, παρατηρείται από την Τετάρτη το μεσημέρι σε τράπεζες των Τρικάλων. Παρά τις μεγάλες ουρές ωστόσο δεν καταγράφηκαν επεισόδια πάρα μόνο ένας μικρός εκνευρισμός για τα ταμεία που ήταν λίγα και το ένα μηχάνημα ανάληψης που υπάρχει από έξω από τις τράπεζες για να εξυπηρετήσει τις συναλλαγές που είναι πολλές ενόψει του Πάσχα. Όπως μας έλεγε ένας πελάτης Τραπέζης: «χρειάστηκα πάνω από μισή ώρα για να κάνω μια ανάληψη και υπό την πίεση του κόσμου που περιμένει στην ουρά».
 Ορισμένα μηχανήματα ανάληψης δεν έβγαζαν την απόδειξη ανάλυσης λογαριασμού, λόγω έλλειψης χαρτιού, με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να γίνεται ακόμη πιο μεγάλη.
Οι τραπεζοϋπάλληλοι τρέχουν και δεν φτάνουν μπροστά σ΄αυτό τον όγκο των συναλλαγών που παρατηρήθηκε στο τέλος αυτού του μήνα εν μέσω γιορτών και Μεγάλης εβδομάδας και ήταν κάτι το πρωτόγνωρο η τόση μεγάλη κίνηση που παρατηρήθηκε ιδιαίτερα τις μέρες καταβολής και πληρωμής των μισθών.
Ωστόσο μέχρι στιγμής επιδεικνύουν ψυχραιμία οι πελάτες των Τραπεζών παρ΄όλη την ταλαιπωρία που υφίστανται, γιατί φοβούνται τα χειρότερα και περιμένουν υπομονετικά στις ουρές παρά το γεγονός ότι ορισμένοι ξαναφεύγουν και επιστρέφουν μετά από λίγο με την ελπίδα ότι θα έχει λιγοστέψει το μήκος της ουράς, αλλά ακόμη και τις μεσημβρινές ώρες παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός σε τράπεζες των Τρικάλων

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:30 π.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Εικόνες Κύπρου σε τράπεζες των Τρικάλων"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ