Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 10 Μαΐου 2013
από τον Bavouras

Έναν - έναν τους πάνε στη φυλακή στα Τρίκαλα

Χρωστάει τ΄ άντερά του το ελληνικό δημόσιο, τόσο σε έλληνες πολίτες όσο και σε πολίτες της αλλοδαπής και "καθάρισε" τα χρέη του, είτε «κουρεύοντας» τα χρωστούμενα είτε κάνοντας τον "Κινέζο" και άσε τους πιστωτές σου να περιμένουν μέχρι Δευτέρας Παρουσίας.
Το Ελληνικό Δημόσιο με τους ενίοτε πολιτικούς προϊσταμένους, του ΠΑΣΟΚ και της  ΝΔ  που οδήγησαν και έβαλαν σε όλη την υφήλιο πανύψηλα φέσια, σουλατσάρουν προκλητικά ανά τας πλατείας και παραλίας της Ελλάδος και του εξωτερικού και πίνουν εις «υγείαν των κορόιδων» που τους εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες τους, είτε στις τράπεζες, είτε σε ομόλογα ελληνικού δημοσίου, είτε στα ασφαλιστικά ταμεία είτε, είτε...
Εν τούτοις το  ελληνικό κράτος-δημόσιο, διά των πολιτικών προϊσταμένων του, συνέλαβε σήμερα το πρωί και άλλον Τρικαλινό έμπορο για χρέη προς το δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της e-enimerosi.gr 39χρονος έμπορος σιτηρών-δημητριακών συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Ο 39χρονος δεν είχε καταβάλει προς το  Δημόσιο, οφειλές συνολικού ύψους 240.274,07 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 1882/90,  όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του  Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Το ίδιο θα γινόταν και για το ελληνικό δημόσιο. Δηλαδή, το ελληνικό δημόσιο θα οδηγούνταν στην Φυλακή (στέρηση βασικών αναγκών, πείνα, κ.ά) αν οι πιστωτές της Ελλάδος απαιτούσαν να πληρωθούν τα χρέη εδώ και τώρα.
Το πώς κανονίστηκε το χρέος της Ελλάδος (το φαγοπότι και τα κλεμμένα) και με τι κόστος. Δηλαδή, τι είδος φυλακής και ποιοι πολίτες της Ελλάδος θα την εκτίσουν αυτή τη φυλακή είναι και πάλι γνωστό.
Κλέφτες και νοικοκυραίοι στο ίδιο διαχρονικό σακί-φυλακή και πάραυτα οδηγούν εν μέσω ανεργίας, διάλυσης της οικονομίας και μιας αγοράς που πνέει τα λοίσθια, εμπόρους και επιχειρηματίες στη φυλακή και κανείς δεν ξέρει αν τα χρέη τους είναι προϊόν μακρόχρονης αδιαφορίας προς τις υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο ή είναι προϊόν της οικονομικής κρίσης  που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια.
Εν τούτοις οι πρωταίτιοι  της χρεοκοπίας του Ελληνικού δημοσίου εξακολουθούν να σουλατσάρουν ατιμώρητοι και "διασκεδάζουν" τον «υποθηκευμένο» ελληνικό λαό με το "ανακουφιστικό" σίριαλ  " Ο παρ΄όλιγον Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ρήμαξε την Ελλάδα»".

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:14 π.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Έναν - έναν τους πάνε στη φυλακή στα Τρίκαλα "

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ