Headlines
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011
από τον Bavouras

0 Μύλος των Ξωτικών …στα Τρίκαλα


Tο μεγαλύτερο παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη, στην Ελλάδα…

Ο Δήμος Τρικκαίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Τρικάλων και η e-Trikala Α.Ε. πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά..
 Τα παλιά φουγάρα του Μύλου  π;ήραν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές.
 Ο «Μύλος των Ξωτικών»  υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την χώρα. Καθημερινά μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2012, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτα χριστουγεννιάτικο, ρομαντικό, λαμπερό και πολύχρωμο. 
Εντελώς δωρεάν όλοι, θα συμμετέχουν στις δεκάδες πρωτότυπες  δράσεις  που σχεδιάστηκαν


ειδικά για τον «Μύλο των Ξωτικών».
Στους δυο πολύτιμους συνεργάτες του, τον Τρίκη & τον Ληθούλη ανέθεσε ο Αι Βασίλης να μας ξεναγήσουν στο  «Μύλο των Ξωτικών» και να επιλέξουν τους καινούργιους βοηθούς ανάμεσα από τους μικρούς επισκέπτες
Μόνο αυτοί που θα συμμετέχουν, φυσικά ΔΩΡΕΑΝ και θα τα καταφέρουν με τις «δουλειές» των εργαστηρίων θα πάρουν το πτυχίο του «Επίσημου Βοηθού του Αι Βασίλη» και ένα δώρο έκπληξη!
Στο χώρο δεσπόζει το Κεντρικό Εργοστάσιο του Αι Βασίλη… είναι το μεγαλύτερο παραμυθένιο εργοστάσιο της Ευρώπης!!!
Ξεχωριστή εμπειρία θα αποτελέσει για όλους η περιήγηση στο μεγαλύτερο και πιο ονειρεμένο Εργοστάσιο Σοκολάτας στην Ελλάδα.
Τα εργαστήρια που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι μικροί επισκέπτες (και οι μεγάλοι που παρέμειναν παιδιά) είναι τα εξής: το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, o Πολύχρωμος Μύλος με την ζωγραφική προσώπου, το Μαγικό Εργαστήρι Κατασκευών, η «Ανακύκλωση» Παιχνιδιών & Βιβλίων, ο παραδοσιακός Φούρνος του Μύλου, το Ζαχαρένιο Εργαστήρι, το Cine Ξωτικών, το e-ergastiri και πολλές πολλές ακόμα πρωτότυπες δράσεις.
Το σκηνικό του «Μύλου των Ξωτικών» συμπληρώνεται με το αγαπημένο Καρουσέλ, το παγοδρόμιο, τα παιχνιδιάρικα τρενάκια, το Περιβαλλοντολογικό πάρκο, το Μουσείο Παραδοσιακού παιχνιδιού, την Μαγική Αγορά τοπικών χριστουγεννιάτικων προϊόντων και με τις δεκάδες καθημερινές συναυλίες, παράλληλες  εκδηλώσεις και happenings. Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες από το κέντρο της πόλης στον «Μύλο των Ξωτικών» και αντίστροφα
Ο «Μύλος των Ξωτικών» βρίσκεται 1000μ από το κέντρο της πόλης και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 Δεκ 2011 έως τις 2 Ιαν 2012 από τις 10:00 έως 14:30 και 17:30 έως 21:00.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 6:25 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "0 Μύλος των Ξωτικών …στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ