Headlines
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
από τον Bavouras

Ο Μύλος των Ξωτικών τι αλέθει το Σαββατοκύριακο

Πλούσιο πρόγραμμα και χωρίς αλεστικά

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

11:00 «Θετική εκπαίδευση σκύλων»
  Στον Μύλο των Ξωτικών θα ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας και να διορθώσετε τυχόν προβληματικές συμπεριφορές με ευχάριστο τρόπο, από την θετική εκπαιδεύτρια σκύλων Χριστιάνα Βαμβακά.
 11:30 «Επιδρομές και έφοδοι»
 Όνειρα… χαμόγελα, χρώματα… χρώματα και ζαβολιές. Τα αγαπημένα μας καλικατζαράκια αναστατώνουν ολόκληρη την Χριστουγεννιάτικη πόλη των Τρικάλων. Η παρέλαση ξεκινά, με 


αφετηρία τον «Μύλο των Ξωτικών», με επιδρομές στα café της οδού Ασκληπιού, με εφόδους στα μανάβικα και σε κάθε λογής μεζεδοπωλείο. Αυτοσχέδιες μουσικές, ήχοι από σαξόφωνο και ακατέργαστες φωνούλες από τα καλικατζαράκια που τελικά έχουν κυριεύσει αυτή τη μαγική πόλη.
 11:30 «Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας»
     * Σύνολο  Φλάουτου Θα ερμηνεύσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από χώρες Κεντρικής Ευρώπης της εποχής του Μπαρόκ.
    * Παραδοσιακή Ορχήστρα & Παιδική Χορωδία Η σύμπραξη των δυο αυτών σχημάτων θα μας ταξιδέψει μουσικά με κάλαντα από όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι και την Κρήτη.
    * Παιδική Ορχήστρα Το πλούσιο ηχόχρωμα των εγχόρδων και ξύλινων πνευστών θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, ειδικά ενορχηστρωμένες για το ιδιαίτερο μουσικό σύνολο που αποτελείτε από μαθητές στα πρώτα μουσικά τους βήματα.
    * Νεανική Χορωδία Το Νεανικό Σχήμα Όμοιων Φωνών θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του 20ου αι. με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση.
    * Νεανική Ορχήστρα Ιδιαίτερα πλούσιος ο ήχος από το πάντρεμα Χάλκινων και ξύλινων Πνευστών με την οικογένεια των εγχόρδων με δοξάρι που συνυπάρχοντας αρμονικά θα αποδώσουν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενορχηστρωμένες από τον Karl Jenkins.
 (Στον χώρο του κινηματογράφου)
 17:00 Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
 Οι Πρόσκοποι της 1ης και 3ης Ομάδας Προσκόπων Τρικάλων (παιδιά ηλικίας 11-15 ετών) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας  Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς) στήνουν στο χώρο του Μύλου ένα διαδραστικό εργαστήρι οδικής ασφάλειας για την ευαισθητοποίηση των παιδιών της ηλικίας αυτής σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
 Παράλληλα με τη λειτουργία της δραστηριότητας αυτής, οι Πρόσκοποι σεβόμενοι το περιβάλλον, θα λειτουργούν εργαστήρι χειροτεχνίας από απλά ανακυκλώσιμα υλικά.
 17:30 Σχολή Μπαλέτου Μελίνας Τσόγκα – ένα χορευτικό στιγμιότυπο με  Καλικατζαροσκανδαλιές και Αγιοβασιλήνες
 18:30 Ακαδημία παραδοσιακών χορών Ελληνισμού η «Λεβεντιά»
 Η ακαδημία μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο χορογραφικά, στο πνεύμα των ημερών.
 19:30  Το Αριστοτέλειο Ωδείο Τρικάλων παρουσιάζει τη νεανική – παιδική χορωδία, σ’ ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο, με μαέστρο τη Λίλα Αγγέλη. Τα Χριστούγεννα έρχονται και η χορωδία ανεβάζει τη διάθεση εξυμνώντας τον ερχομό του Κυρίου και της νέας χρονιάς!
 20:00 «AZOYL» Μουσικό συγκρότημα της πόλης μας που κινείται σε ρυθμούς jazz,latin και swing.
   Κυριακή 18 Δεκ
 11:00 Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων «ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ»
 Τα δυο πανέμορφα pony ο «Καραμελένιος» και η «Χάιντι»  και δυο μεγαλύτερα άλογα θα βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο του Μύλου για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μικροί και μεγάλοι.
 11:00 Η Μουσική Σχολή Παπαστάθη συμμετέχει στον «Μύλο των Ξωτικών» και παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την συνοδεία πιάνου, φλάουτου και βιολιών. Αποτελείται από μαθητές κυρίως αλλά και από φιλόμουσους διαφόρων ηλικιών.
 12:00 Η σχολή χορού «Έκφραση και δημιουργία» μας παρουσιάζει γιορτινούς χορούς με 5 χορευτικά τμήματα.
 13:00 Η σχολή χορού «Dance art Natalie» μας παρουσιάζει «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες» με 5 χορευτικά τμήματα:
    1.  Last Christmas
   2.  Γλυκές φατσούλες
   3.  Τραπουλόχαρτα
   4.  Bon-bon
   5.  Nutchracker hip-hop
 17:00 Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
 Οι Ανιχνευτές της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Τρικάλων (έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών) με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση  του μεγάλου μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, στήνουν ένα διαδραστικό εργαστήρι με θέμα «100 Χρόνια Ελύτης»
 Σκοπός των έφηβων Προσκόπων είναι να γνωρίσουν οι συνομήλικοί τους:
     * Στοιχεία της Ζωής του Οδυσσέα Ελύτη
    * Τα βασικά στοιχεία της ποίησης του.
 18:30 Η Ακαδημία Χορού Τέρψις θα συμμετέχει με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, τα οποία θα παρουσιάσουν χορογραφίες από δημιουργικό χορό και ρυθμούς latin, hiphop και oriental. Τα χορευτικά αποσπάσματα θα κινηθούν στο μεγαλύτερο μέρος σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, αλλά και όχι μόνο…
 20:00 Ο Κωνσταντίνος Νταντής, ένας νέος ερμηνευτής μας παρουσιάζει τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 9:52 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Ο Μύλος των Ξωτικών τι αλέθει το Σαββατοκύριακο"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ