Headlines
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011
από τον Bavouras

Στόχος και πάλι ο Βουλευτής X. Μαγκούφης


Χάλασε και δεύτερη Παρέλαση στα Τρίκαλα

 Στα Ρόγγια Τρικάλων  μεταφέρθηκε η επεισοδιακή παρέλαση. Η εορταστική ατμόσφαιρα των επισήμων χάλασε και πάλι. Η αντιπροσωπεία της κυβερνητικής πλειοψηφίας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη και  των άλλων παρευρισκομένων στην εξέδρα των επεισοδίων μελών του ΠΑΣΟΚ συνεχίστηκε σε ταβέρνα στα Ρόγγια Τρικάλων.
Μετά την εθνική, εορταστική και επεισοδιακή 



 ατμόσφαιρα  της παρέλασης η κουστωδία των επίσημων επέδραμε σε κοντινή ταβέρνα των Τρικάλων διά να αποζημιωθούν καταλλήλως και οι επίσημοι φιλοξενημένοι, μετά τα αυγά και τα μπουκάλια που έφαγαν επί της εξέδρας. Το έθιμο της φιλοξενίας επέβαλε να απολαύσουν τουλάχιστον  τα  πλούσια εδέσματα της Τρικαλινής Γης.
Αλλά και πάλι δε στάθηκαν τυχεροί, μετά την Παρέλαση των πρώτων πιάτων και των πλούσιων ορεκτικών, η Παρέλαση των εδεσμάτων διεκόπη βίαια και πάλι από διερχόμενους οδηγούς τρικαλινούς αγρότες αυτοκινήτων που είδαν τον Βουλευτή X. Μαγκούφη έξω από την ταβέρνα που μέσα είχε παραταχθεί η εορταστική κουστωδία  με τα Παρελαύνοντα τμήματα των εδεσμάτων τα οποία προσήρχοντο ανελλιπώς. Στη θέα του βουλευτή X. Μαγκούφη  τότε εξεμάνη  εις οδηγός σταμάτησε και εκτόξευσε  επίθετα, ιδιαίτερα κάλλους εναντίον του βουλευτή Μαγκούφη και του κυβερνητικού συνασπισμού. Η λεκτική συμπλοκή συνεχίστηκε για κάμποση ώρα μέσα σε κλίμα εορταστικής, εθνικής και υβριστικής ατμόσφαιρας διακόπτων οι εμπλεκόμενοι και πάλι τη καθιερωμένη Παρέλαση των Τρικαλινών εδεσμάτων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 8:14 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Στόχος και πάλι ο Βουλευτής X. Μαγκούφης"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.