Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009
από τον Bavouras

STOP είπαν οι πολίτες προκειμένου να σταματήσουν η παράνομη οικοπεδοποίηση και την παράνομη οικοδόμηση στην περιοχή τους


Αναγκαίο μέτρο για να σταματήσει η οικοπεδοποίηση των Λόφων πέριξ των Τρικάλων που έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις

Έχουν αρχίσει να γεμίζουν απόν βίλες και σπίτια πάνω ακόμη και στις κορφές των λόφων με την ασυλία βέβαια της πολιτείας και του Δήμου.
Συγκεκριμένα ένας Σύλλογος είπε στοπ και πήρε την πρωτοβουλία να αντικαταστήσει τις νομαρχιακές και δημοτικές υπηρεσίες με την Πράσινη πολιτική που έχει κάνει γκρίζα όλη την χώρα.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λογγακίου ο οποίος σε συνεργασία με το τμήμα Κηποτεχνικής του δήμου Τρικάλων αποφάσισε τη δεντροφύτευση του παρακείμενου Λόφου ο οποίος βρίσκεται στην ομώνυμη συνοικία του Δήμου Τρικάλων. Πρόκειται για μια περιοχή 70 στρέμματων η οποία σε πρώτη φάση θα δεντροφυτευτούν 20 περίπου στερέματα και αργότερα τα υπόλοιπα. Η περιοχή αυτή θα καλυφθεί με κυπαρισσοειδή δενδρύλλια, κουκουναριές, ακακίες Κωνσταντινούπολης και ακακίες άγριες, ένα μίγμα δένδρων που κρίθηκε το πλέον κατάλληλο για την μετατροπή του λόφου σε ένα εξαιρετικού κάλλους αισθητικό δασύλλιο.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 2:29 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "STOP είπαν οι πολίτες προκειμένου να σταματήσουν η παράνομη οικοπεδοποίηση και την παράνομη οικοδόμηση στην περιοχή τους"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ