Headlines
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 15 Μαρτίου 2009
από τον Bavouras

«Φίλοι και συμμαθητές του Δημήτρη Μητροπάνου»


H πρώτη συνάντηση όλων των φίλων και των συμμαθητών του Δημήτρη Μητροπάνου

Στο γνωστό καφενείο του Δημήτρη Παζαϊτη στην Αγία Μονή θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των φίλων και των συμμαθητών του Δημήτρη Μητροπάνου για να τιμήσουν το φίλο και συμμαθητής τους ο οποίος φέτος εξελέγη ένας από τους σημαντικότερους άνδρες της χρονιάς 2008.
Πιο συγκεκριμένα την πρωτοβουλία σύστασης αυτής της κίνησης «Φίλοι και συμμαθητές του Δημήτρη Μητροπάνου» πήραν το Περιοδικό «Αγαπώ την Πόλιν», ο συμμαθητής του Βασίλης Πάνος και ο φίλος και συμμαθητής Τάκης Γούναρης.
10 Απριλίου μέρα Παρασκευή (περισσότερα και η ώρα θα ανακοινωθουν σύντομα) θα γίνει η πρώτη συνάντηση των φίλων και συμμαθητών και όποιος πιστός των τραγουδιών του Δημήτρη Μητροπάνου αντέξει να προσέλθει. Στις συναντήσεις αυτές οι φίλοι και συμμαθητές του, θα τραγουδούν τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου και θα προγραμματίζουν και άλλες δράσεις και εκδηλώσεις για τον Μεγάλο δημιουργό του Λαϊκού Τραγουδιού που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη συνοικία της Αγίας Μονής. Τηλ. Επικοινωνίας της Κίνησης «Φίλοι και συμμαθητές του Δημήτρη Μητροπάνου». Τάκης Γούναρης 2431034991 & 2431033259. http://filoimitropanou.blogspot.com/

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 6:47 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "«Φίλοι και συμμαθητές του Δημήτρη Μητροπάνου»"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ