Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009
από τον Bavouras

Μας ξεκουφάνανε οι ποδηλάτες

Έγινε χαμός και πανζουρλισμός χθες στους δρόμους των Τρικάλων


Μας εξέπληξαν μ΄ένα ευχάριστο τρόπο οι φίλοι του ποδηλάτου και οι φίλοι ποδηλάτες της Πόλης με το σύνθημα τους : «Θα σας ξεκουφάνουμε όσο δε μας ακούτε» !

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα δεκάδες ποδηλάτες με σημαίες καρναβαλικές αμφιέσεις, με ντουντούκες καραμούζες και σφυρίχτρες μετά τη συνάντησή τους στη Πλατεία Δεσποτικού ξεχύθηκαν στους δρόμους των Τρικάλων και μετέφεραν το μήνυμα τους με αυτόν τον πρωτότυπο και «επεισοδιακό» τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα στα Τρίκαλα κυκλοφορούν εκατοντάδες ποδήλατα και όπως μας είπαν χαρακτηριστικά οι ποδηλάτες είναι η μοναδική πόλη στη Θεσσαλία η οποία δεν διαθέτει Ποδηλατοδρόμους. Με αποτέλεσμα να σημειώνονται συχνά ατυχήματα και η μετακίνηση στη πόλη με το ποδήλατο να είναι ένα μικρός Γολγοθάς και ιδιαίτερα για τους μικρούς Τρικαλινούς ποδηλάτες.

Ελπίζουμε το μήνυμα τους να ξεβούλωσε ή να ξεκούφανε τα αυτιά των υπευθύνων δημοτικών αρχών αλλά και άλλων παραγόντων στα Τρίκαλα και να σκύψουν σοβαρά στο πρόβλημα, διότι δεν νοείται σήμερα πόλη της Ευρώπης χωρίς ένα στοιχειώδη δίκτυο ποδηλατοδρόμων και σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που το αυτοκίνητο έχει πια καβαλήσει δρόμους, πεζόδρομους, πλατείες και έχει καταστρατηγήσει κάθε δημόσιο χώρο και κυκλοφοριακό διάδρομο.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 1:43 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Μας ξεκουφάνανε οι ποδηλάτες"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ