Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009
από τον Bavouras

Διαμαρτύρονται οι ποδηλάτες των Τρικάλων


«Θα σας ξεκουφάνουμε όσο δεν μας ακούτε»


Αυτό το σύνθημα μας στέλνουν οι φίλοι του ποδηλάτου Τρικάλων και οι φίλοι ποδηλάτες της Πόλης το οποίο απευθύνουν προς κάθε αρμόδιο κα καλούν τους ποδηλατιστές και άλλους ενεργούς πολίτες στη συνάντηση τους στην Πλατεία Παλιού δεσποτικού Πέπμτη 26/2 ώρα 5η μ.μ.(η οποία έχει ανακαινιστεί) με καραμούζες, σφυρίχτες, Μάσκες και άλλα αποκριάτικα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα ο λόγος για την Έλλειψη ποδηλατοδρόμων στη πόλη και τα συχνά ατυχήματα των ποδηλατιστών που παρασύρονται στους δρόμους των Τρικάλων από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Όπως για παράδειγμα πριν λίγες μέρες καταγράψαμε το περιστατικό με τη18χρονη κοπέλα η οποία παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.
Τα Τρίκαλα είναι η μοναδική πόλη η οποία ακόμη δεν έχει κανένα ποδηλατοδρόμο παρ΄όλο που στη πόλη κυκλοφορούν τα περισσότερα ποδήλατα από κάθε άλλη πόλη της Ελλάδος. Αξίζει κανείς - όχι μόνο οι ποδηλατιστές,- αλλά και Τρικαλινοί πολίτες χωρίς ποδήλατο να συμπαρασταθούν σ΄αυτή τη συνάντηση των φίλων ποδηλάτων και ποδηλατιστών Εκδηλώσεις και ποδηλατάδες των φίλων του ποδηλάτου θα βρείτε http://filoipodilatou.blogspot.com/.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 2:56 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Διαμαρτύρονται οι ποδηλάτες των Τρικάλων"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ