Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009
από τον Bavouras

Συνθήκες και καθεστώς του Όργουελ 1984 εφαρμόζει Διευθυντής Γυμνασίου-Λυκείου στα Τρίκαλα.


Έχει τοποθετήσει παντού μεγάφωνα και καλεί και βρίζει τους μαθητές να «Συμμορφώνονται» με τις υποδείξεις του και τα σκληρά μέτρα του.

Συγκεκριμένα στο 1 Λύκειο Τρικάλων ο Διευθυντής έχει εγκαθιδρύσει μεγαφωνικές εγκαταστάσεις σε κάθε αίθουσα του Γυμνασίου-Λυκείου και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους και απ΄ εκεί εξαπολύει πότε ύβρεις όπως για για παράδειγμα «ο ανεγκέφαλος μαθητής που έκανε το τάδε να παρουσιαστεί γρήγορα μπροστά του» και πολλά άλλα, τα οποία ακούγονται ταυτόχρονα σε όλες τις Τάξεις του Γυμνασίου.
Εν των μεταξύ διέταξε να κλείνουν οι πόρτες του σχολείου και όποιος μαθητής αργεί να μένει για τιμωρία έξω στο κρύο κ.ά. Δηλαδή με λόγια πρόκειται για ένα σχολείο Γυμνάσιο πραγματικό «Γκούλαγκ»
Οι καθηγητές, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων έχουν ξεσηκωθεί απ΄αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και απέχουν από τα μαθήματα τους, διότι ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δώσει πολλές παρόμοιες αντιπαιδαγωγικές εξετάσεις, αλλά η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Γουγουλάκη μέχρι στιγμής – Παρ΄όλο οτι διευθυντής έχει βαθμολογηθεί από όλους τους φορείς με βαθμό πολύ κάτω από τη βάση - η στάση της προϊσταμένης χαρακτηρίζεται ότι «νίπτει τας χείρας της» αποδίδοντας ευθύνες εκατέρωθεν.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 11:16 μ.μ.. Στην κατηγορία .

4 comments for "Συνθήκες και καθεστώς του Όργουελ 1984 εφαρμόζει Διευθυντής Γυμνασίου-Λυκείου στα Τρίκαλα."

  1. AYTOΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΥΤΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ!ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΗΓΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΕΠΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ 14 ΑΚΟΜΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΤΡΙΚΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

  2. THN EΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!

  3. ΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!

  4. ΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΝΑΣΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ? ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΌΚΤΩ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ? Η ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ?

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ