Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012
από τον Bavouras

Αλλάζει ο καιρός στα Τρίκαλα

 Σε συναγερμό οι υπηρεσίες της περιφέρειας

Παρά τη ηλιοφάνεια της σημερινής ημέρας(Τρίτη 31-1-12) στο νομό Τρικάλων ο καιρός θα επιδεινωθεί το επόμενο τριήμερο, αρχικά από τα βορειοδυτικά και σταδιακά σε όλη τη Θεσσαλία. Η σημαντικότερη επιδείνωση θα εκδηλωθεί από την Τετάρτη, 1/2/2012, αφού προβλέπεται κακοκαιρία με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά και χιόνια ή χιονόνερο στα ορεινά και ημιορεινά.
Τα χιόνια δεν αποκλείονται να πέσουν και στα πεδινά των Τρικάλων για αυτό το λόγω οι υπηρεσίες


της νομαρχιακής περιφέρειας Τρικάλων βρίσκονται σε συναγερμό για κάθε ενδεχόμενο.
Τις τελευταίες μέρες έχει εξασφαλιστεί και η αναγκαία ποσότητα αλατιού η οποία είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί εκεί που θα εκδηλωθούν και πρώτες παγετώνες στο οδόστρωμα, ιδιαίτερα στο ορεινό δίκτυο του νομού Τρικάλων το οποίο είναι εκτεταμένο και αφορά πολλές ορεινές κοινότητες οι οποίες αν δε παρθούν αμέσως τα αναγκαία μέτρα θα κινδυνεύσουν και πάλι να αποκλειστούν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, και κατά τόπους ενισχυμένοι. Η θερμοκρασία σήμερα Τρίτη προς τις βραδυνές ώρες θα σημειώσει μια μικρή άνοδο, ως προς τις ελάχιστες τιμές της και πτώση ως προς τις μέγιστες, ενώ από την αύριο θα πέσει σταδιακά σε όλη τη χώρα.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 5:02 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Αλλάζει ο καιρός στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ