Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 9 Απριλίου 2009
από τον Bavouras

Ο Μεγαλύτερος γιατρός της Οικουμένης ο Ασκληπιός ταξίδεψε στα Τρίκαλα


Την παγκόσμια μέρα υγείας 7/4/2009


Πιο συγκεκριμένα χθες βράδυ ο Ασκληπιός ταξιδέψε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του συγγραφέα Βασίλη Πάνου με το έργο : «Ο Ασκληπιός Ο Σωτηρας του κόσμου» με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου από δυο εκλεκτούς παρουσιαστές τον Κώστα Παπαστεργίου πρώην δήμαρχο Τρικάλων επί πολλά έτη και τον Σάκη Παπαδόπουλο Ιατρό επικεφαλής της νομαρχιακής αντιπολίτευσης Τρικάλων.

Ήταν μια ξενάγηση συναρπαστική και επιτέλους είπαν πολλοί Τρικαλινοί που είχαν την ευκαιρία να παρευρευθούν στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο του Τσιοπελάκου προχθές βράδυ ότι απόψε ο Ασκληπιός μέρα της Υγείας βρήκε την ποιο ένθερμη και τιμητική εκδήλωση στη γενέτειρά του τα Τρίκαλα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Παπαστεργίου, Απόστολος Ζολώτας, εκπρόσωπος της Βουλευτού Σούλας Μερεντίτη πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων, γιατροί, δάσκαλοι , καθηγητές, καλλιτέχνες και Τρικαλινοί που τρέφουν μια ιδιαίτεροι αγάπη για τον Μεγάλο Σωτήρα Ασκληπιό αυτό το μεγάλο τέκνο της Τρικαλινής γης που λατρεύτηκε για 2000 χρόνια ως ένας πολύ μεγάλος θεός και σωτήρας της αρχαιότητας.

Ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός και μια πραγματική πνευματική απόλαυση για τους παρευρισκομένους για όλα αυτά που ειπώθηκαν για τον Ασκληπιό και τα Ασκληπιεία Πληροφορίες και έρευνες που για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 9:17 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Ο Μεγαλύτερος γιατρός της Οικουμένης ο Ασκληπιός ταξίδεψε στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ