Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012
από τον Bavouras

Αγροτική Σχολή στα Τρίκαλα


Επαγγελματικό Λύκειο για επαγγελματίες αγροτοκτηνοτρόφους

 Συγκεκρίμενα, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου  Τρικκαίων κ. Χ. Λάππα,  ο οποίος συναντήθηκε  στην Αθήνα, με την υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου για το θέμα των ΤΕΦΑΑ  συζήτησε παράλληλα και τη δημιουργία Αγροτική Σχολής στα Τρίκαλα παίρνοντας,  τις παρακάτω  διαβεβαιώσεις:
 «Για το θέμα των ΤΕΦΑΑ μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μετακίνησης από τα Τρίκαλα. Αυτό που επιθυμεί με βοήθεια αλλά και με προτάσεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΦΑΑ είναι η 


αναβάθμισή του αλλά και η μετατροπή του σε δίγλωσση σχολή για να προσελκύσει και σπουδαστές από τις Βαλκανικές χώρες αλλά και γύρω από τη Μεσόγειο». Για δε  τη δημιουργία Αγροτικής Σχολής: « Για το σκοπό αυτό τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μια συνάντηση σε τεχνοκρατικό επίπεδο ανάμεσα σε στελέχη του Δήμου Τρικκαίων και στελέχη του υπουργείου Παιδείας για τον τρόπο με τον οποίο θα πάρει σάρκα και οστά η επιθυμία και η θέληση της υπουργού Παιδείας αλλά και του Δήμου Τρικκαίων για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα Επαγγελματικό Λύκειο στα Τρίκαλα απ’ όπου θα βγαίνουν επαγγελματίες αγρότες στον πρωτογενή τομέα, δηλαδή γεωργία και κτηνοτροφία οι οποίοι θα έχουν και κατοχυρωμένα τα επαγγελματικά τους δικαιώματα».

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:54 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Αγροτική Σχολή στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ