Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη 7 Μαΐου 2014
από τον Trik

Υποψήφιοι με ενοίκιο στα Τρίκαλα

Μέχρι 1000 ευρών ενοίκιο έφτασε το μίσθιο των υποψηφίων των δημοτικών εκλογών στα Τρίκαλα, προκειμένου να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια υποψηφίων δημάρχων στις εκλογές της 18η Μαΐου.

Το μέτρο του ενοικίου προέκυψε διότι δεν υπήρχαν πρόθυμοι υποψήφιοι να εκτεθούν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές λόγω του


μεγάλου αριθμού των υποψηφίων Δημάρχων και συγχρόνως των περιφερειακών εκλογών και προκειμένου να κινδυνεύσουν να συμπληρώσουν τους συνδυασμούς τους ορισμένοι υποψήφιο αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο ενοίκιο υποψηφίων.
Όταν κυκλοφόρησε το «Ενοικιάζονται υποψήφιοι» και έγινε γνωστό ότι το μίσθιο του ενοικίου, στην αρχή ανέρχονταν για ορισμένους με ιδιαίτερα προσόντα μέχρι και 1000 ευρώ, για διάστημα ενός μηνός, τότε έσπευσαν πολλοί και όπως ήταν φυσικό λόγω της μεγάλης προσφοράς το μίσθιο του ενοικιαζόμενου υποψηφίου άρχισε να πέφτει.
Τις τελευταίες μέρες πριν κατατεθούν οι συνδυασμοί το μίσθιο του ενοικίου κάθε υποψηφίου έφτασε στο χαμηλότερο σημείο και μπορούσε να βρει κανείς διαθέσιμο υποψήφιο για ένα διάστημα ενός μήνα έναντι των 200 ευρώ και τα παράβολα προπληρωμένα.

Τρικαλινά νέα
από Trik στις 10:07 π.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Υποψήφιοι με ενοίκιο στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ