Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009
από τον Bavouras

Γόρδιος Κόμβος στα Τρίκαλα


Δήμαρχος και νομάρχης υπέρ αλλαγής του σχεδιασμού του αυτοκινητόδρομου Ε-65

Η Πύλη και όχι τα Τρίκαλα προκρίνονται στην Ατζέντα των επισκεπτών που θα ήθελαν να επισκεφτούν το νομό Τρικάλων μέσω του αυτοκινητοδρόμου Ε-65.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έκδηλο ενδιαφέρον προς τις ανατολικές περιοχές του νομού Τρκάλων που όπως είναι γνωστό τόσο ο Νομάρχης Τρικάλων όσο και ο Δήμαρχος Τρικάλων έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με την περιοχή της Πύλης και είναι φυσικό να ενδιαφέρονται για την πρόσβασή των επισκεπτών προς την πλευρά της περιοχής της Πύλης (δυτική πλευρά των Τρικάλων).
Αυτό όμως το ενδιαφέρον υποβαθμίζει τα γενικότερα συμφέροντα της Πόλης και του νομού Τρικάλων και της Ανατολικής πλευράς των Τρικάλων που τουριστικά είναι τελείως αναξιοποίητη (με εξαίρεση τα Μετέωρα).
Αλλά και για τη πόλη των Τρικάλων διαφαίνεται κίνδυνος από μια τέτοια αλλαγή εξέλιξης - μετά από τόσους περιφερειακούς κόμβους - να αποκλειστούν τελείως από την Ατζέντα των κάθε λογής επισκεπτών οι οποίοι θα ήθελαν να διέλθουν (έστω και αναγκαστικά) μέσα από τα Τρίκαλα επισκεπτόμενοι οποιεσδήποτε περιοχές του νομού Τρικάλων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 11:43 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Γόρδιος Κόμβος στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ